Nelt 300


Nelt 405


Nelt 506


Nelt 405lux


Nelt 506Lux

Nelt 680

 

 

 

 Program nautike obuhvata izradu rečnih ribarskih i drugih čamaca od najkvalitetnije stakloplastike odnosno poliestera zapadnog porekla koji se isključivo koriste za izradu plovnih objekata.

Rečni čamci se izrađuju u dužini od 3m, 4.5m, 5.6m i 6.8m, a u izradi je čamac sa kabinom dužine 6,2m koji se očekuje krajem Marta 2014 godine.

Osnovna karakteristika za sve tipove NELT-ovih čamaca je to da pored visokog sjaja poseduju i najmanje 3 nezavisne vazdušne komore (što ih praktično čini nepotopivim),zbog svojih dobrih plovnih osobina podnose i do dva puta jače motore od onih koji su predviđeni za tu klasu i to da ih praktično nije moguće prevrnuti naglim okretanjem motora.Svi čamci poseduju tačno odmerene dimenzije 4 vazdušne kobilice koje pri brzinama drže pravac a prilikom naglog okretanja motora ne paraju duboko u vodu čime se povećava stabilnost i plovne sposobnosti čamaca.

Svi ostali čamci na ovim prostorima mogu samo da liče na ovu vrstu(klasu) čamaca jer kod NELT-ovih modela je izbegnuto postavljanje drvenih letvica u dno, kobilice,egije i duplo dno, već je to urađeno sa poliesterskim profilima.

Tradicija u izradi plovnih objekata nije samo od osnivanja firme već je dvadeset godina pre toga i to zapošljavanjem radnika koji su 30 godina stekli iskustvo radeći slične plovne objekte od poliesterskog laminata.

Za sve naše proizvode dajemo garancije a i jedina smo firma na ovim prostorima koja poseduje CERIFIKAT odnosno POTVRDU O PRIZNANJU PROIZVOĐAČA za proizvodnju poliesterskih čamaca od najkvalitetnije stakloplastike dužine do 8m,od Savezne ustanove JUGOSLOVENSKI REGISTAR BRODOVA UNUTRAŠNJE PLOVIDBE od 12.06.2003 godine pod brojem P-5739/1.

Cenovnik čamaca Neltcenovnik camaca2014

Cenovnik autoprikolicacenovnik autoprikolica2014

 

 

 

 

Copyright by Nelt d.o.o. 2013